Metal Gear Online PC beta vandaag op Steam

1403 keer bekeken Laat een reactie achter
Metal Gear Online

Metal Gear Online combat krijgt vandaag een PC beta op Steam. Dit heeft Konami laten weten via het Steam forum.

Vanaf 19.00 uur vanavond is de PC beta verkrijgbaar op Steam. Konami laat ook weten dat ze zich doelen op dit tijdstip, maar dat het eventueel ook mogelijk is dat de PC beta iets later online verschijnt.

”While that’s our target time, there’s a chance it’ll slip by an hour or two as we implement this awaited update, but rest assure we will be here for support and launch as planned.”

Metal Gear Online is de multiplayer van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en verscheen in oktober voor Xbox One en PS4.

 

RELATED ITEMS
Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.