Bethesda E3 2017 – Dit werd aangekondigd

2327 keer bekeken Laat een reactie achter
Bethesda E3 2017 - Dit werd aangekondigd

De Bethesda persconferentie vond vanochtend vroeg plaats en de uitgever knalde de ene titel na de andere naar buiten. Zo komen er drie grote titels aan, Dishonored 2: Death of the Outsider, The Evil Within 2 en Wolfenstein II: The New Colossus.

De persconferentie opende met een animatiefilmpje van Bethesdaland. Een kleurrijke wereld die op een pretpark achtige wijze alle aankomende games van Bethesda als attracties toonde.

Als eerste kregen we meer te horen over Bethesda VR. Zo komen DOOM VFR en Fallout 4 VR later dit jaar uit. Hierna volgde de aankondiging van de Bethesda Creation Club. Dit is een dienst waarin je nieuwe items voor in Fallout 4 en Skyrim kunt craften. Creation Club is compatible met de hoofdgames en de officiële uitbreidingen van beide games en verschijnt eind deze zomer voor Xbox One, PS4 en PC.

De aankondiging van The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim volgde. Deze uitbreiding met meer dan 150 nieuwe kaarten voor The Elder Scrolls: Legends is vanaf 29 juni verkrijgbaar op alle platformen waarop de kaartgame te gebruiken is.

Ook Skyrim voor Nintendo Switch kwam kort aan bod en kreeg een nieuwe trailer. Bekend is dat de Switch-versie nieuwe gameplay functies bevat zoals motion controls voor gevechten, het kraken van sloten, en nieuwe outfits en gear uit The Legend of Zelda. Zo is het mogelijk om tijdens gevechten het Master Sword te gebruiken en jezelf te beschermen met het Hylian Shield. Ook zitten de uitbreidingen Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn in de Switch-versie inbegrepen.

Vervolgens werd Dishonored: Death of the Outsider aangekondigd. Dit is een standalone uitbreiding waarin het personage Billie Lurk en haar mentor assassin Daud terugkeren. Dishonored: Death of the Outsider is vanaf 15 september verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en PC.

Hierna werd bekend dat het personage B.J Blazkowicz uit de Wolfenstein-franchise naar Quake Champions komt.

Ook The Evil Within 2 werd aangekondigd met wederom het hoofdpersonage Sebastian Castellanos in de hoofdrol. Hij zit niet lekker in zijn vel en schijnt ook zijn dochter te verliezen. Voordat dat gebeurt dien je een reis te maken door een wereld vol met nachtmerries. The Evil Within 2 verschijnt op 13 oktober voor Xbox One, PS4 en PC.

Tot slot werd Wolfenstein II: The New Colossus aangekondigd. Net als in Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood, kruip je als speler in de huid van B.J. Blazkowicz. Dit keer reist B.J. naar het Nazi-Amerika van 1961. Frau Angel is aan de macht en aan jou de taak om haar te verslaan. Onder andere nieuwe personages en krachtigere wapens maken hun opwachting. Wolfenstein II: The New Colossus is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en PC.

Dit was de Bethesda persconferentie van E3 2017. Momenteel vindt de Devolver Digital persconferentie plaats en vanavond volgen ook de PC Gaming Show, Ubisoft, Sony en Nintendo. Houdt Gamerpro in de gaten voor samenvattingen van deze persconferenties.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.