PC Gaming Show E3 2017 – Dit werd aangekondigd

2329 keer bekeken Laat een reactie achter
PC Gaming Show E3 2017 - Dit werd aangekondigd

PC Gamer presenteerde dit jaar voor het derde jaar op rij de PC Gaming Show. Live vanuit Los Angeles werd bijna twee uur lang aandacht besteed aan zowel bekende als minder bekende aankomende PC games.

De PC Gaming Show werd geopend met de aankondiging van XCOM 2: War of the Chosen. In de uitbreiding zijn naast de XCOM, meerdere soldaten die op aarde vechten. Deze facties dien je over te halen om samen te werken en The Chosen te verslaan. Dit wordt het grootste uitbreidingspakket voor de game en staat gepland voor een release op 29 augustus 2017 voor Xbox One, PS4 en PC.

Vervolgens kwam een trailer van Ooblets in beeld. Een game waarin je over een boerderij beschikt en dieren kunt verzamelen. Het is een mix tussen Harvest Moon en Animal Crossing en verschijnt in 2018 voor Xbox One en PC.

Hierna volgden drie trailers, waaronder die van Battletech, Mount & Blade II: Bannerlord en Total War: Warhammer II, waarbij vandaag bekend is gemaakt dat Total War: Warhammer II op 28 september uitkomt voor PC.

Een nieuwe kaartuitbreiding voor Shadowverse genaamd Wonderland Dreams werd ook aangekondigd en staat gepland voor 29 juni.

Verder is bekend dat Destiny 2 een PC-release krijgt en dat er een VR eSports toernooi eraan komt genaamd VR Challenger League. Ook werd een aankondigingstailer van Tunic getoond, informatie over een toekomstige update voor PlayerUnknown’s Battlegrounds vrijgegeven en werd een nieuwe trailer van Killing Floor Incursion, de VR Killing Floor-game, uitgezonden.

Daarnaast krijgt Killing Floor 2 een evenement genaamd “The Summer Sideshow” die vanaf morgen de hele week gratis speelbaar is op PS4 en PC.

Andere games die werden onthuld zijn Ylands, van de makers van DayZ en de game Grift Lands die voor begin 2018 gepland staat. Ontwikkelaar Ready at Dawn werkt aan de Oculus Rift VR-game Lone Echo – Echo Arena en toonde tijdens de show een nieuwe trailer van de game die vanaf 20 juli verkrijgbaar is.

Game-designer Cliff Bleszinski kwam ook kort op het podium om nieuwe informatie over LawBreakers te geven. Deze game zonder zwaartekracht krijgt op 28 juni een closed beta, waarna op 30 juni een open beta beschikbaar komt. De game staat gepland voor een release op 8 augustus voor PS4 en PC en gaat 29,99 dollar kosten.

Tot slot werden trailers van de games Wargroove, Middle-Earth: Shadow of War en Age of Empires: Definitive Edition getoond. Aanmelden voor de beta van laatstgenoemde game kan vanaf nu op deze site.

Dit was de PC Gaming Show van E3 2017. Vanavond om 22.00 uur vindt de Ubisoft persconferentie plaats en vannacht volgt ook de Sony persconferentie, waarna Nintendo morgenavond aan de beurt is. Houdt Gamerpro in de gaten voor samenvattingen van deze persconferenties.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gamingcasters

[GAMINGCASTERS] E3 2014 vooruitblik

Tijdens de E3 van 2012 hielden wij een tweede test-aflevering van ons aankomende rubriek ‘Gamingcasters’. Deze podcast van Gamerpro moet in de toekomst wekelijks te beluisteren zijn, maar voordat wij daarmee aan de slag gaan,

meer   3671