Ubisoft E3 2017 – Dit werd aangekondigd

2391 keer bekeken Laat een reactie achter
Ubisoft E3 2017 - Dit werd aangekondigd

Ubisoft pakte groots uit deze avond met veel gameplay en aankondigingen van veel nieuwe titels zoals Mario + Rabbids Kingdom Battle, Transference, Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas en niet te vergeten… Beyond, Good & Evil 2!

De eerste aankondiging van de avond bestond uit Mario + Rabbids Kingdom Battle. Een nieuwe Mario-game gekruist met de Raving Rabbids van Ubisoft. Bij de onthulling van deze game kwam niemand minder dan Shigeru Miyamoto op het podium en bekend werd dat de game om zowel combat als tactiek draait. De game verschijnt op 29 augustus voor Nintendo Switch.

De volgende game was Assassin’s Creed Origins en hier kregen we een nieuwe trailer van te zien. Deze game verschijnt op 27 oktober voor Xbox One, PS4 en PC.

Hierna volgde de eerste trailer van The Crew 2. Dit keer nemen ook boten, vliegtuigen en motorcrossers deel aan de game. The Crew 2 staat gepland voor een release in begin 2018 op Xbox One, PS4 en PC.

Ook South Park: The Fractured but Whole kreeg een nieuwe trailer en deze game kan vanaf 17 oktober gespeeld worden op Xbox One, PS4 en PC.

Na de trailers van deze drie eerder aangekondigde games, was het tijd voor wederom nieuwe aankondigingen, waaronder Transference. Een game waarin je deelneemt aan een experiment en digitale herinneringen van een geobsedeerde man moet beleven. De game moet de kloof tussen films en games overbruggen en staat gepland voor een release in de lente van 2018 voor Xbox One, PS4, PC, PSVR, Oculus Rift en HTC Vive.

De daaropvolgende aankondiging was een nieuwe game van ontwikkelaar Ubisoft Singapore genaamd Skull & Bones. Dit is een nieuwe IP van Ubisoft die geïnspireerd is op de naval combat uit Assassin’s Creed III en IV Black Flag. Het is een piratengame waarin je vanuit je schip andere schepen aanvalt. De game is zowel solo speelbaar als met een eigen gevormde piratenbende en bevat 5 versus 5 team-based teammodus. Skull & Bones staat gepland voor eind 2018 op Xbox One, PS4, PC.

De aankondiging werd vervolgd met een dansoptreden voor Just Dance 2018, die in oktober zijn opwachting maakt op Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Wii, Wii U en Switch.

Naast South Park: The Fractured but Whole staat er een tweede South Park-game gepland genaamd South Park Phone Destroyer, die later dit jaar voor mobiele telefoons verschijnt.

Wederom volgde de aankondiging van een nieuwe IP en dit keer van een ruimtegame. Starlink: Battle for Atlas bestaat uit ruimtegevechten en staat gepland om eind 2018 te verschijnen op Xbox One, PS4 en Switch. De game krijgt ook eigen amiibo ruimteschepen die in de Switch-versie van de game gebruikt kunnen worden.

De release van Steep in december werd in februari gevolgd met een gratis Alaska-update. Op 5 december volgt een grote uitbreiding voor Steep genaamd Road to the Olympics. Deze uitbreiding voegt onder andere Olympische wintersporten toe, die in februari 2018 plaatsvinden.

Een trailer van Far Cry 5 volgde en deze game staat gepland voor een release op 27 februari 2018 voor Xbox One, PS4, PC.

Het was tijd voor de onthulling van een game waar veel mensen naar hebben uitgekeken. Na bijna vijftien jaar komt Ubisoft met de game Beyond, Good & Evil 2. Het vervolg speelt zich af voor de geboorte van het oude hoofdpersonage Jade.

Dit was de Ubisoft persconferentie van E3 2017. Vannacht om 03.00 uur vindt de Sony persconferentie plaats en morgenavond volgt ook de Nintendo Spotlight. Houdt Gamerpro in de gaten voor samenvattingen van deze persconferenties.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.