Nintendo Spotlight E3 2017 – Dit werd aangekondigd

2360 keer bekeken Laat een reactie achter
Nintendo Spotlight E3 2017 - Dit werd aangekondigd

De livestream van de Nintendo Spotlight werd vanavond uitgezonden. In een halfuur tijd toonde Nintendo veel nieuwe titels voor de Switch, waaronder Kirby, Metroid Prime 4, Yoshi en Super Mario Odyssey.

De livestream begon met een trailer van Xenoblade Chronicles 2, waarbij bekend werd dat de game eind dit jaar voor de Switch verschijnt.

Een nieuwe trailer van Kirby voor de Switch werd ook getoond. Deze game komt in 2018 uit, en nieuw dit keer is dat je met vrienden kunt spelen.

Bekend werd dat Game Freak aan een core-RPG Pokémon-game voor Switch werkt. Ook Metroid Prime 4 is in ontwikkeling voor de Switch.

Naast Kirby krijgt het personage Yoshi een game voor de Switch in 2018.

Fire Emblem Warriors verschijnt deze herfst voor de Switch en 3DS en deze game kreeg een nieuwe trailer tijdens de livestream.

In maart bracht Nintendo naast de Switch, ook de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit. De eerste DLC pack genaamd The Master Trials staat gepland voor een release op 30 juni en The Champions’ Ballad DLC pack 2 is vanaf dit najaar te downloaden voor Switch en Wii U.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt ook vier nieuwe amiibo, namelijk van Zora Mipha, Goron Daruk, Rito Revali en Gerudo Urbosa. Wanneer deze amiibo moeten verschijnen is nog niet bekend.

Ook Mario + Rabbids: Kingdom Battle werd kort getoond met een trailer en is vanaf 29 augustus verkrijgbaar voor de Switch.

Dit najaar verschijnt Rocket League voor de Switch en de game krijg ook diverse Nintendo achtige outfits zoals Mario-kostuums.

Een titel waar veel Nintendo-fans naar uitkijken is Super Mario Odyssey voor de Switch. Een nieuwe trailer van de game toont dat het mogelijk is om als Mario in de huid te kruipen van andere personages zoals Goomba, maar ook een T-rex werd later in de trailer overgenomen door Mario. De game is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor de Switch.

Tot zover de Nintendo Spotlight livestream. Hiermee is een einde gekomen aan de in totaal acht verschillende livestreams die voorafgaand aan de E3 plaatsvonden. De komend drie dagen kunnen we meer beelden van de aangekondigde games verwachten. Houdt Gamerpro in de gaten voor de laatste informatie over deze nieuwe games.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.