Sony E3 2017 – Dit werd aangekondigd

2365 keer bekeken Laat een reactie achter
Sony E3 2017 - Dit werd aangekondigd

Sony toonde vannacht de ene na de andere trailer tijdens haar persconferentie. De uitgever toonde veel games, waaronder Days Gone, Shadow of the Colossus, God of War, Detroit; Become Human en Spider-Man.

Uncharted: The Lost Legacy was de eerste game die we te zien kregen. Deze standalone uitbreiding en laatste Uncharted avontuur voor voorlopig, verschijnt op 23 augustus exclusief voor PS4.

Vervolgens kwam de aankondiging van Horizon: The Zero Dawn – The Frozen Wilds. Deze DLC voor de game staat gepland voor eind 2017.

De zombie-game met de motorrijder die vorig jaar getoond werd, genaamd Days Gone, kreeg ook nieuwe beelden. Te zien is dat het hoofdpersonage twee andere personages omlegt tijdens een gevecht en hoe hij een aantal geïnfecteerden een kamp in leidt. Days Gone heeft nog geen releasedatum, maar staat exclusief gepland voor PS4.

Ook de games Monster Hunter World en Shadow of the Colossus werden aangekondigd. Beide games verschijnen in 2018 voor PS4.

Een andere game die opviel was Marvel vs. Capcom Infinite. Deze game bevat allerlei superhelden personages van zowel Marvel als Capcom, waaronder het Avengers-team, Mega Man, Rocket uit Guardians of the Galaxy, personages uit Street Fighter en Resident Evil en nog veel meer.  Marvel vs. Capcom Infinite staat gepland voor een release op 19 september voor Xbox One, PS4 en PC. Een demo is vanaf vandaag te downloaden in de PlayStation Store.

Vervolgens werd aandacht besteed aan PlayStation VR. Zo werd de platformer Starchild aangekondigd, evenals The Inpatient en Bravo Team van ontwikkelaar Supermassive Games. Verder werd de platformer Moss aangekondigd, waarin je als een muis speelt. Deze game verschijnt eind dit jaar voor PlayStation VR.

Ook de VR-game Monster of the Deep: Final Fantasy XV werd aangekondigd. Deze game staat gepland voor een release in september.

Nieuwe beelden van God of War werden getoond en bekend is dat de game begin 2018 voor PS4 verschijnt.

Ook Detroit: Become Human kreeg een nieuwe trailer, maar wanneer deze game moet uitkomen is nog onbekend.

Tot slot werd een trailer van Destiny 2 getoond en kreeg de Spider-Man-game van Insomniac Games nieuwe gameplay, met 2018 als releasejaar.

Dit was de Sony persconferentie van E3 2017. Vanavond om 18.00 uur vindt deNintendo Spotlight plaats. Houdt Gamerpro in de gaten voor samenvattingen van deze grote persconferenties.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuws

Nieuwe set amiibo aangekondigd

Vorig jaar december startte Nintendo met amiibo en inmiddels zijn er al meer dan 30 amiibo verkrijgbaar. Tijdens de Nintendo Direct uitzending van vannacht, kondigde het Japanse bedrijf wederom een nieuwe set amiibo aan.

meer   1552