[SPECIAL] Call of Duty: Infinite Warfare launch party met Hanni Hanna en SFB

5048 keer bekeken Laat een reactie achter

De release van Call of Duty: Infinite Warfare werd groots gevierd met een launch party in de Maassilo, Rotterdam. Veel bekende artiesten waren hier aanwezig waaronder Afrojack en Ronnie Flex en wij spraken met Jeffrey Negus, een van de makers van de game, kapper en vlogger Hanni Hanna en de rappers KM en Priceless van de rapformatie SFB.

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.