[GAMINGCASTERS] E3 2016 vooruitblik

4602 keer bekeken Laat een reactie achter

Met de E3 in het vooruitzicht blikken Feres en Stefan vooruit op de persconferenties van EA, Bethesda, Microsoft, PC Gaming Show, Ubisoft, Sony en de Nintendo Direct. Welke games keren dit jaar terug en wat hopen wij dat er aangekondigd gaat worden als we een aantal geruchten mogen geloven? Check het snel in deze nieuwe, jaarlijkse Gamingcasters uitzending.

RELATED ITEMS
Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.