Zombi vanaf nu verkrijgbaar op Xbox One, PS4 en PC

1319 keer bekeken Laat een reactie achter
Zombi artwork

Ubisoft heeft vandaag Zombi uitgebracht. De survival-horror game verscheen al op de launch van de Wii U in november 2012 onder de naam Zombi U.

Zombi brengt je naar het geïnfecteerde Londen, waar een gruwelijke epidemie de bewoners heeft veranderd in hersenloze monsters die bloeddorstig op de laatste overlevers azen. Alle elementen die de oorspronkelijke game op de Wii U tot een hit maakten zijn uiteraard weer aanwezig, zodat je complete chaos en zenuwslopende spanning kunt ervaren op meerdere nieuwe platformen. In deze vernieuwde versie profiteer je dankzij verschillende updates ook nog eens van snellere laadtijden, nieuwe wapens, verbeterde gameplay en talloze visuele effecten.

Het belangrijkste doel in Zombi is overleven en je zult tot het uiterste gedreven worden om de vloedgolf aan zombies van je af te slaan. Om die ervaring zo realistisch mogelijk te maken is er geen optie om de game te pauzeren, zelfs niet als je even door je inventory zoekt. Dat doe je trouwens in je bug-out bag, die alle gereedschap, kaarten, EHBO-kits en andere attributen bevat om te kunnen overleven onder de meest extreme omstandigheden.

Om de uitdaging nog groter te maken kent Zombi een zogenaamd permadeath systeem: als je dood bent, ben je ook echt dood en moet je met een nieuw karakter weer helemaal opnieuw beginnen. Ook alle inventory en je bug-out bag zijn dan kwijt. De vraag die overblijft is of je het gevecht met je oude, geïnfecteerde karakter aangaat om alles terug te halen, of weer helemaal opnieuw begint met verzamelen.

Z0mbi is nu voor twintig euro als digitale download beschikbaar in de Xbox One Game Store, Playstation 4 Store en Steam.

RELATED ITEMS
Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.