Column: Het moment is aangebroken

2508 keer bekeken Laat een reactie achter
Column Het moment is aangebroken featured image

Het is de afgelopen maanden erg rustig geweest op Gamerpro en dat alles heeft te maken met dat alle redacteuren het momenteel erg druk hebben, waardoor er geen tijd voor de site meer over is. Om je te laten begrijpen waarom er zo weinig rondom Gamerpro heeft plaatsgevonden, leg ik je graag het volgende uit.

Content maken is niet iets wat je in een paar minuten hebt gedaan. Je moet weten wat je wil maken, er voldoende tijd voor hebben, en vaak neemt het veel meer tijd in beslag dan dat je oorspronkelijk gepland had. Als daar examens, een full-time stage, of een nieuwe baan bij komt kijken, weet je van jezelf al dat deze zaken meer prioriteit hebben dan het schrijven over een spelletje, waarmee je enkel in natura betaald wordt. Deze aanleidingen hebben voor de hele redactie gezorgd dat elke redacteur geen werktijd aan Gamerpro kon veroorloven. We zijn nu op een punt beland dat de redactie minder vaak bij elkaar is dan voorheen, en dat verklaart ook waarom we het afgelopen halfjaar geen video-items zoals reviews en evenement verslagen hebben gefilmd.

Column Het moment is aangebroken afbeelding 1

Ik heb mooie tijden met de redactie beleefd, Boudewijn die altijd kritisch wist te zijn, en Ricardo die veel aanleg heeft voor grote game-gerelateerde onderwerpen, maar met name Mitchell, die altijd alles op humoristische wijze wist te verwoorden, zowel op beeld als contextueel in zijn reviews. Dit betekent zeker niet dat voor Gamerpro een einde is aangebroken, het is slechts het begin van een nieuwe start, nu we het eerste hoofdstuk na drie jaar hebben gehad.

Ik kijk graag met een creatieve blik vooruit. Nu bekend is dat we voor de komende tijd weinig vernieuwde content hebben staan, heb ik het geluk dat ik jou de komende week alsnog van nieuwe content kan voorzien. Mijn jaarlijkse game feestje vindt dan namelijk weer plaats, en dat kan maar één ding betekenen, de gamescom in Keulen! Dit is het game evenement waar ik jaarlijks naar uitkijk en dit jaar ga ik jou wederom voorzien van geschreven previews en enkele video-items.

Maar wat kan je na volgende week verwachten? Voorlopig enkele weken niets, maar ik kom in september zeker terug met een nieuwe column waarin ik het begin van het nieuwe hoofdstuk van Gamerpro graag uitleg. Maar voor nu her verplaats ik mezelf naar Keulen, waar vanaf morgen de jaarlijkse gekte weer losbarst!

Over de redacteur

Feres Aouinet

Feres is verantwoordelijk voor alle video-content van Gamerpro. Van filmen en editten tot aan uploaden toe. Hier werkt hij wekelijks aan. Ook is hij al meer dan vijf jaar een groot fan van de Xbox 360 en is inmiddels een groot fan van de Xbox One. Speelt van alles en nog wat maar houdt het meest van shooters en action/adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Mac, Macbook Pro en iPhone 5S. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software als Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.