Redactie

FeresFeres
Hoofdredacteur / Eindredacteur

Feres is verantwoordelijk voor alle content op Gamerpro. Denk hierbij aan alle artikelen, reviews, previews en video-items die gepubliceerd worden.

Zijn functie als hoofdredacteur houdt in dat hij alle redacteuren aanstuurt en dat hij het aanspreekpunt is voor alle vragen, klachten en suggesties.

Als eindredacteur is het zijn taak om alle geschreven content en video-content dat op Gamerpro wordt gepubliceerd, na te kijken. Wij willen tenslotte dat bezoekers goede content krijgen aangeboden.

Ook is hij sinds 2010 een groot fan van de Xbox 360. Sinds drie jaar geleden is hij een groot fan geworden van de Xbox One, waar hij nog altijd met plezier op gamed of Netflix kijkt. Speelt van alles en nog wat, maar houdt het meest van shooters en action-adventure games. Qua hardware is hij een groot fan van Apple, gebruikt in het dagelijks leven zijn Macbook Pro en iPhone. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Adobe software zoals Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro en Dreamweaver.

Contact: feres[@]gamerpro[.]nl
Voor zakelijk contact en persberichten: pr[@]gamerpro[.]nl

Mike

Mike
ICT

Hij houdt zowel van games als van web-development en mixt het liefst beide hobby’s met elkaar. Als mede-eigenaar van Rezone Media, het bedrijf achter Gamerpro, is het zijn taak om Gamerpro up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat de website altijd bereikbaar is. Dit doet hij met passie en hij gaat graag elke vorm van digitale uitdaging aan.

Contact: mike[@]gamerpro[.]nl

Mitchell tekst

Mitchell
Redacteur

Mitchell is de redacteur die voornamelijk verantwoordelijk is voor het schrijven van artikelen en het presenteren van video-items op Gamerpro. Ooit is hij begonnen met de PSOne, heeft jarenlang op de PS2 en PS3 gespeeld en heeft sinds afgelopen jaar ook eindelijk een PS4 in huis waar hij dagelijks op gamed. Zijn favoriete genre is RPG en hij is daarom ook een groot liefhebber van de games van From Software, zo heeft hij een platinum trophy in Demon Souls, Dark Souls en Dark Souls II gehaald. Een echte hardcore gamer dus.

Contact: mitchell[@]gamerpro[.]nl

Boudewijn tekst

Boudewijn
Redacteur

Op vijfjarige leeftijd, toen ik voor het eerst de controller van een Sega Genesis (Ook wel de Megadrive in de US genoemd) vast had wist ik, gamen zal mij voor altijd blijven vermaken.

Twintig jaar later speel ik enkel nog op PC, dit omdat veel grote titels cross-platform worden uitgebracht. Action-adventure, platformers, RPG’s, first-person shooters, cardgames, turn-based strategy en indie games zijn de genres waar ik mij voornamelijk in verdiep.

Ik wil de lezers en kijkers van Gamerpro een objectieve mening geven of de nieuwste spellen binnen die genres de moeite waard zijn om te spelen!

Contact: boudewijn[@]gamerpro[.]nl

Ricardo tekst

Ricardo
Redacteur

Videogames zijn een kunstvorm. Dat is een feit. Het is dus aan mij om deze kunstvorm uit te lichten en aan de man/vrouw te brengen. Dit doe ik met mijn jaren game-ervaring en passie voor games. Vanaf het moment dat ik mijn Gameboy met Kirby kreeg was mijn ziel eigenlijk al verpatst.

Het grootste deel van mijn game collectie komt uit het Verre Oosten, maar ik speel echter in feite alles als ik het leuk vind. Wel heb ik zo mijn voorkeur voor RPG, Fighting en Adventure/platform games.

Contact: ricardo[@]gamerpro[.]nl